Asianajotoimisto

Audentian lakipalvelut yrityksille

Työskentelemme erikokoisten sekä eri toimialoilla toimivien yritysten kanssa. Neuvomme yrityksiä erilaisissa juridisissa ongelmissa, sekä avustamme myös oikeudessa.  Lisäksi toimimme yrityksen juridisena tukena päätöksenteossa.

Yritysten tervehdyttämistilanteissa toimimme saneerauksen selvittäjänä ja valvojana, sekä yritystoiminnan päättyessä konkurssipesän pesänhoitajana.

Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä, miten voimme yritystäsi auttaa.

Soita meille

Yritysjohdon konsultointi

Maksukyvyttömyyteen sekä yritystoiminnan juridiseen konsultointiin liittyvät asiat ovat toimistomme vahvinta osaamista. Avustamme yrityksiä varautumaan ennakollisesti haastaviin tilanteisiin mutta autamme myös silloin kun ongelma on jo käsillä. Tarjoamme parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseenne.

Maksukyvyttömyys

Insolvenssioikeuteen liittyvät asiat ovat yrityksemme erikoisosaamista. Laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa nopean toiminnan esimerkiksi yrityssaneerauksissa. Konkursseihin liittyvissä riidoissa ja takaisinsaantiasioissa avustamme niin yksityisiä kuin yrityksiäkin.

Lue lisää

Lainopillinen neuvonta

Hoidamme osakas- ja johtajasopimukset ja niihin liittyvät asiat. Toimimme myös asiantuntevana juridisena neuvonantajana yrityksille, jotka tarvitsevat ripeää apua yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin, tai kun yllättäviä vastuisiin liittyviä asioita tai ongelmia ilmenee.

Lue lisää

Vahingonkorvaus

Yrityksen johto joutuu päivittäin tekemään liiketoiminnassa päätöksiä pikaisellakin aikataululla. Kun kyseessä on yrityksen kannalta merkittävä päätös tai kun yritys on kriittisessä tilanteessa, korostuu johdon velvollisuus arvioida, loukkaako päätös yhtiön velkojia, omistajia tai kumppania. Asiantuntijamme voivat auttaa yrityksen johtoa arvioimalla päätöksiin liittyviä juridisia riskejä. Avustamme myös velkojia ja osakkaita johdon vahingon korvaustilanteissa.

Lue lisää

Oikeudenkäynnit

Useimmiten riidoista ja erimielisyyksistä selviää sovittelulla ja ennakoimalla mutta aina se ei riitä. Riidan ratkaiseminen tuomioistuimessa voi jossain tilanteessa olla ainoa keino saavuttaa haluttu lopputulos. Joskus yritys voi myös itse tulla haastetuksi tuomioistuimeen. Avustamme yrityksiä riidanratkaisun eri vaiheissa. Riippumatta ratkaisutavasta, paras lopputulos asiakkaallemme on aina tavoitteenamme.

Rikosasioissa tyypillisiä tapauksia, joissa avustamme yrityksiä ovat mm. talousrikokset ja erilaiset yrityksiin kohdistuneet petokset ja anastukset. Avustamme yrityksiä ja yrittäjiä rikosprosessin eri vaiheissa esitutkinnasta tuomioistuimen ratkaisuun saakka.

Lue lisää

Hinnoittelu

Ensimmäinen yhteydenotto asianajajiemme kanssa on maksuton. Annamme tarvittaessa jo ensimmäisessä neuvottelussa hinta-arvion asiasi hoitamisesta sekä selvitämme mahdollisuutesi kulujen kattamisen oikeusturvavakuutuksesta.

Meidän tehtävämme on seistä vahvana rinnallasi

Audentian alle yhdistyy kymmenien vuosien kokemus. Audentia tarkoittaa latinaksi rohkeutta, mikä näkyy myös toiminnassamme. Seisomme vahvasti rinnallasi ja toimimme luotettavasti puolestasi, kertoen myös näkemyksemme oikeudellisesta kysymyksestäsi selkeästi ja suorasti.

Voit antaa asiasi meidän hoidettavaksemme, oli asiasi henkilökohtainen tai edustamasi yrityksen asia. Meiltä saat lakien tuntemusta, kokemusta, tukea ja ratkaisun tilanteeseen – ihmisyyttä unohtamatta.

Soita meille

Yhteydenottolomake

Suostumukset(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Suomen asianajajaliiton jäsenSuomen asianajoliiton jäsen