Asianajotoimisto Audentian palvelut

Hoidamme asiasi joustavasti ja perehdymme asiaasi tarkasti. Yksityishenkilöiden asioiden lisäksi hoidamme myös erilaisia  yritysten toimeksiantoja. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme – olemme täällä asiakkaitamme varten.

 

Yksityishenkilöille Yrityksille

Oikeusapu ja oikeusturvavakuutus

Oikeudellisen asian hoitoon liittyviin kustannuksiin on mahdollista saada valtion myöntämää oikeusapua. Pienituloiselle henkilölle oikeusapu voidaan myöntää maksuttomana, jolloin oikeudenkäyntikulut voivat tulla kokonaan katettua valtion varoista. Selvitämme  asiakkaan puolesta mahdollisuuden oikeusapuun ja teemme tarvittavat hakemukset puolesta.

Kulut voi myös saada katettua oikeusturvavakuutuksesta, joka sisältyy yksityishenkilöillä kotivakuutukseen. Usein myös yrityksillä on oikeusturvavakuutus, josta oikeudenkäyntikulut korvataan.  Teemme tarvittavat hakemukset vakuutusyhtiöille.

Lue lisää oikeusavusta Oikeuslaitoksen sivuilta.

Lue lisää

Meidän tehtävämme on seistä vahvana rinnallasi

Audentian alle yhdistyy kymmenien vuosien kokemus. Audentia tarkoittaa latinaksi rohkeutta, mikä näkyy myös toiminnassamme. Kerromme asiakkaallemme näkemyksemme oikeudellisiin kysymyksiin selkeästi ja suorasti sekä avustamme asiakkaitamme vahvasti edustaen.

Jos tarvitset apua henkilökohtaisessa tai yrityksen oikeudellisessa asiassa, voit antaa asiasi meidän hoidettavaksemme.

Ota rohkeasti yhteyttä, me autamme.

Soita meille

Yhteydenottolomake

Suostumukset(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Suomen asianajajaliiton jäsenSuomen asianajoliiton jäsen