Asianajotoimisto

Audentian lakipalvelut yksityisasiakkaille

Meiltä saat henkilökohtaista tukea ja apua tilanteeseesi. Helposti lähestyttävät asiantuntijamme ottavat tilanteesi jämäkästi hoitoon.

Soita meille

Rinnallasi elämän haasteissa

Asiantuntijamme  käsittelevät asiasi joustavasti, kustannustehokkaasti ja suurimmalla luottamuksella. Asianajajiemme erikoisosaamista ovat lapsioikeudelliset asiat, perhe- ja perintöoikeudelliset kysymykset, erilaiset oikeudenkäyntiasiat ja rikosasiat.  Avustamme sekä rikosten uhreja että rikoksesta epäiltyjä.

Lue alta lisää kaikista palveluistamme.

Lapsioikeudelliset asiat

Vanhempien erotilanteessa kysymykset lapsen asumisesta ja oikeuksista tulevat ajankohtaisiksi. Vaikeat, henkilökohtaiset kysymykset hoidamme luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Lapsioikeudelliset asiat ovatkin asianajajiemme ydinosaamista.

Lue lisää

Avioliitto ja perintö

Ennen avioliittoa, sen aikana ja jälkeen on useita tärkeitä oikeudellisia asioita, jotka kannattaa hoitaa kunnolla, jotta riitaisilta ja epäselviltä tilanteilta vältytään. Käänny siis rohkeasti puoleemme, kun tarvitset apua vaikkapa testamentin, avioehdon tai perunkirjoituksen kanssa.

Lue lisää

Rikosasiat

Rikosasioissa asianajajamme avustavat sekä rikoksen uhreja ja rikoksesta epäiltyjä.  Erikoisalaamme ovat myös lähestymiskieltoasiat sekä lapsen edunvalvontaan liittyvät oikeudelliset kysymykset.

Lue lisää

Työoikeus

Työoikeudelliset kysymykset ovat haastavia niin työnantajalle kuin työntekijällekin. Yleisesti riitoja syntyy työsuhteen päättymisen vuoksi. Avustamme myös muissa tavallisissa riitakysymyksissä mm. palkkaukseen ja salassapitosopimuksiin liittyen.

Lue lisää

Huoneenvuokra-asiat

Asunnon vuokra-asioissa avustamme niin vuokranantajia kuin vuokralaisiakin vuokrasuhteisiin liittyvissä erimielisyyksissä.

Lue lisää

Vahingonkorvausasiat

Vahingonkorvausasioissa  selvitämme, millaiset korvaukset ovat kohtuullisia ja missä tilanteissa korvauksia on mahdollista vaatia.

Lue lisää

Kuluttaja- ja velkomusasiat

Kuluttajakaupassa ja velkomusasioissa vahingonkorvaukset ja menettelyt voivat vaihdella merkittävästi riippuen tapauksesta. Kaupankäyntitilanteissa saat meiltä apua niin kuluttajana kuin elinkeinoharjoittajanakin. Velkomustilanteissa hoidamme riitautuneisiin saataviin liittyviä perintäasioita.

Lue lisää

Hinnoittelu

Ensimmäinen yhteydenotto asianajajiemme kanssa on maksuton. Annamme tarvittaessa jo ensimmäisessä neuvottelussa hinta-arvion asiasi hoitamisesta sekä selvitämme mahdollisuutesi valtion varoista maksettavaan oikeusapuun sekä kulujen kattamisen oikeusturvavakuutuksesta.

Meidän tehtävämme on seistä vahvana rinnallasi

Audentian alle yhdistyy kymmenien vuosien kokemus. Audentia tarkoittaa latinaksi rohkeutta, mikä näkyy myös toiminnassamme. Seisomme vahvasti rinnallasi ja toimimme luotettavasti puolestasi, kertoen myös näkemyksemme oikeudellisesta kysymyksestäsi selkeästi ja suorasti.

Voit antaa lakiasiasi meidän hoidettavaksemme, oli asiasi henkilökohtainen tai yrityksen juridista asiantuntijuutta vaativa tilanne. Meiltä saat lakien tuntemusta, kokemusta, tukea ja ratkaisun tilanteeseen – ihmisyyttä unohtamatta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Soita meille

Yhteydenottolomake

Suostumukset(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Suomen asianajajaliiton jäsenSuomen asianajoliiton jäsen