Maksukyvyttömyys

Yrityssaneeraus

Yrityssaneerauksessa on kyse menettelystä, jossa jatkamiskelpoisen yrityksen toiminta tervehdytetään ja velat järjestellään vahvistamalla yritykselle maksuohjelma. Saneerausohjelmaehdotuksen laatii käräjäoikeuden määräämä ulkopuolinen selvittäjä. Selvittäjä valvoo myös yrityksen varojen käyttöä menettelyaikana.

Onnistuneen yrityssaneerauksen toteutus edellyttää tietämystä niin lainsäädännöstä kuin liiketoiminnasta. Toimistollamme on vuosien kokemus niin saneerauksen selvittäjänä toimimisessa kuin saneerauksissa avustamisessa. Käytössämme on laaja yhteistyöverkosto ja pystymme tarvittaessa pikaisesti selvittämään mahdollisuudet onnistuneeseen saneeraukseen. Toimistomme on avustanut lukuisia yrityksiä pääsemään saneerausmenettelyyn sekä hoitanut selvittäjänä menestyksekkäästi saneerauksia, joissa yrityksen liiketoiminta on saatu pelastettua toimintakykyiseksi.

Konkurssi

Konkurssissa on kyse menettelystä, jossa yritys lakkautetaan ja sen omaisuus realisoidaan ja käytetään yrityksen velkojen maksuun. Konkurssipesän selvittämisestä huolehtii käräjäoikeuden määräämä pesänhoitaja. Toimistollamme on vuosien kokemus pesänhoitajana toimisesta ja asiantuntijamme hoitavat jatkuvasti erilaisia konkurssipesiä.

Avustamme myös yrityksiä ja yksityishenkilöitä konkurssitakaisinsaantiasioissa ja riitautuksissa. Lisäksi meillä on erityisosaamista konkursseihin liittyvissä riita- ja rikosasioissa.

Yhteydenottolomake

Suostumukset(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Suomen asianajajaliiton jäsenSuomen asianajoliiton jäsen